Welkom

BBD reclame en belettering in Ruinen levert een compleet pakket van op maat uitgevoerde beletteringsdiensten, van eenvoudig tot geavanceerd.

Spandoekframes

De spandoekframes worden opgebouwd uit aluminium buizen. De frames kennen vele toepassingen: als frame om uw spandoek altijd mooi op te hangen, als reclamebord, als (tijdelijke) afscheiding met reclamedoek, als lijst om een full colour print op bisonyl en als bouwbord.

Asfaltfolie

 

Asfaltfolie is een full colour printbaar materiaal speciaal ontwikkeld voor outdoor gebruik, maar kan ook goed voor indoor gebruik ingezet worden. Denk hierbij met name aan o.a. epoxy en betonnen vloeren. Het materiaal is digitaal te printen maar ook zeefdruk behoort tot de mogelijkheden. Asfaltfolie kan in alle formaten en vormen gesneden worden. De folie is op bijna alle outdoor oppervlakten te gebruiken en door de aluminium kern vormt het zich hiernaar. Bijkomend voordeelis dat dit de stroefheid ten goede komt. De zelfplakkende Asfaltfolie wordt gebruikt voor tijdelijke, kort of langdurig, communicatie. Het materiaal kan gebruikt worden op o.a. asfaltbeton, asfalt, klinkers, stoeptegels, (betonnen) muren . Door de flexibele basis en de polyurethane toplaag is het materiaal slijtvast.

3D borden & letters

Deze exclusieve borden en letters worden met de hand uit een zeer duurzaam kunststof gesneden. De 3D borden en letters kunnen ingeschilderd worden of eventueel met bladgoud worden ingelegd. Zo krijt u een uitstraling zoals die zelden in Nederland te zien is.

Lichtreclame

Lichtreclame d.m.v. ledverlichting. Backlight is een naar de achterzijde uitlichtende vorm of letter. Frontlight is een naar voren oplichtende vorm of letter. Contour verlicht de vorm of letter in contour op, aan voor en zijkant.